ODAGIS+AdminPanel

Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

0

Katman bazında kullanıcı/amir Onay mekanizması

Avatar
Oda Admin

Veri girişi ve güncellemelerde Katmana bağlı onay mekanizması kontrol Amirlerine ve kullanıcılara göre de düzenlenebilir mi? 

Yorum YapPaylaş  

Avatar
Vazgeç
1 Cevap
0
Avatar
Oda Admin
En İyi Cevap

Veri girişi ve güncelleme yapılacak katman seçildikten sonra hiyerarşik yapıda veri girişi personeli, 1. Amir, 2. Amir .. şeklinde sistem kullanıcılarının ilgili bölmelere ok butonu vasıtası ile atanabilmektedir. 

Onayların kaldırılması ilgili kullanıcıların seçilip ters yönde oklarla kutucuklardan temizlenmesi suretiyle yapılmaktadır. "Hepsini seç" kutusu işaretlendiğinde topluca kullanıcı kaldırma işlemi yapılabilmektedir.


Sağ alt kısımdaki Güncelle butonuna basılması ile açılan formdan o katman için kullanıcı bazında amirlere göre yetkilendirmeler yapılabilmektedir.

>> Detay ayarlar formunda sol tarafta bulunan ilgili katmanda düzenleme yetkisi bulunan tüm kullanıcılar, sağ taraftaki amirler tarafından kontrol edilecek kullanıcılar eksiksiz şekilde (sol taraftaki listede boşta kullanıcı kalırsa tanımlama başarısız sayılacaktır)  işaretlenip, sol altta bulunan "Kontrol Et" butonu ile kontrol edilmelidir. Tanımlama başarılı ise sağ alt taraftaki "Kaydet" butonu ile işlem tamamlanmalıdır.


>> Detay ayarlar formunda sol tarafta bulunan ilgili katmanda düzenleme yetkisi bulunan tüm kullanıcılar, sağ taraftaki amirler tarafından kontrol edilecek kullanıcılar eksiksiz şekilde (sol taraftaki listede boşta kullanıcı kalırsa tanımlama başarısız sayılacaktır)  işaretlenmemişse, sol altta bulunan "Kontrol Et" butonuna basıldığında "Tanımlama Başarısız" uyarısı alınacak ve boşta kalan kullanıcılar kolaylık açısından Kırmızı renkle gösterilmektedir.


Onayların kaldırılması ilgili kullanıcıların seçilip ters yönde oklarla kutucuklardan temizlenmesi suretiyle yapılmaktadır.

Onay mekanizmasında veri giriş personeli veri girdiğinde yapılan iş 1.Amirine mesaj olarak iletilmekte, onay verilmeden girilen bilgi sistemde görülmemektedir.

 Hazır Mesajlar:

Kontrol amirleri tarafından kullanıcılara iletilecek güncellemesilme ve reddetme mesaj şablonları önceden eklenerek hazır hale getirilebilmektedir.


 Onay Raporları:

Onay raporlarını katman ve kişi bazında görüntülemek için  Ayarlar > Raporlar tabı arayüzü kullanılmaktadır.


 Cevabınızıdüzenleyin. Yorum PaylaşDaha 

Dr. Deniz Aydın
113xp My Posts Favoriler Takip Edilen Mesajlar

Avatar
Vazgeç